Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ICRA i Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona: Conferència de Jordi Xirgo “Girona Virtual Twin: Metodologia, model i aplicacions per la gestió de la ciutat” (26 d’abril)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El 26 d’abril a les 12 h a l’aula Magna de la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona, Jordi Xirgo, cap de la UMAT (Unitat Municipal d’Anàlisi Territorial), oferirà la conferència “Girona virtual twin: metodologia, model i aplicacions per la gestió, prospectiva i optimització de la ciutat“.

L’activitat forma part del projecte CLEPSIDRA TED2021-131862B-I00 , finançat pel MICIU/AEI /10.13039/501100011033 i per la Unió Europea “NextGenerationEU/PRTR”.

La UMAT és responsable del sistema d’informació geogràfica i estadística de Girona, abastant àrees com a usos del sòl, urbanisme, medi ambient i economia.

A través d’un sòlid sistema de referència territorial, cataloga i integra dades en diverses escales, la qual cosa permet a les àrees de gestió realitzar consultes i obtenir productres d’anàlisis personalitzades. La conferència destacarà la importància de la UMAT en l’eficient gestió municipal.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere