Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Barcelona: Subvencions per a projectes de recerca jove i emergent

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’Ajuntament de Barcelona, a través del Departament de Ciència i Universitats, promou una línia de subvencions amb la finalitat de consolidar el teixit científic i de recerca emergent de la ciutat, generant oportunitats i facilitant trajectòries científiques de recorregut a Barcelona.

A través d’aquestes subvencions es pretén generar idees, respostes innovadores i evidències científiques que puguin tenir impacte a la ciutat i que permeti enfrontar diversos reptes en els àmbits de la salut i el benestar, l’acció climàtica, i la ciutat i la societat.

Convocatòria 2024

El termini de sol·licituds és del 24 d’abril al dimarts 28 de maig. Els projectes s’han de basar en la recerca de reptes que es puguin encabir dins d’algun d’aquests tres àmbits temàtics i abordar un dels dotze reptes específics:

  • Salut i benestar a la ciutat: salut i qualitat de vida; benestar social i millora dels serveis públics; urbanisme, habitatge i espai públic; mobilitat sostenible de persones i béns.
  • Acció climàtica: emergència climàtica i ciutat; ecosistemes urbans, terrestres i marins; alimentació i agricultura urbana; aigua i energia urbana sostenible.
  • Ciutat i societat: economia verda i blava a la ciutat; nous espais i models de producció i consum responsables; ciutats digitals i intel·ligents; democràcia, comunitat, participació i drets humans.

Preguntes freqüents sobre les subvencions per a projectes de recerca jove i emergent 2024 … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere