Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

18è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans de Barcelona: Minicicle de BioPlatgesMet

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Del 7 d’abril al 16 de juny el Minicicle de BioPlatgesMet oferirà diverses activitats a les platges metropolitanes de Barcelona per conèixer la flora i la fauna i aprendre a identificar-la, així com saber altres curiositats relacionades amb aquests ecosistemes. Es farà servir a plataforma MINKA perquè la ciutadania aprengui a identificar els éssers vius i pugui pujar les seves observacions a l’app o al web.

Les activitats formen part del projecte de ciència ciutadana BioPlatgesMet, que té l’objectiu de recopilar dades de biodiversitat de les platges metropolitanes, fomentar la gestió sostenible dels ecosistemes de platges i dunes, analitzar els impactes de les accions actuals i futures i implementar mesures de protecció efectives. És un projecte co-organitzat per l’Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC) i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), en el marc del projecte europeu GUARDEN.

El Minicicle de BioPlatgesMet forma part de la programació del 18è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans de l’AMB clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere