Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornada de portes obertes: Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer celebra la jornada de portes obertes per a presentar l’oferta del proper curs acadèmic 2024/2025 el dia 4 de maig. Es tracta d’un dia en el que des de l’escola es pretén mostrar una visió exhaustiva de la seva oferta educativa dirigida a tots els interessats en el seu programa d’estudis.

En el centre s’imparteixen el CFGM Producció Agropecuària (orientació ramadera) i el CFGS Ramaderia i Assistència en Sanitat Animal i durant la jornada els futurs estudiants podran conèixer les instal·lacions, interactuar amb el professorat qualificat i rebre informació detallada dels programes d’estudis.

A més a més els visitants tindran l’oportunitat de participar en les sessions informatives que abasten una àmplia gamma de temes, incloent les característiques dels diferents estudis, aspectes organitzatius, activitats, serveis, sortides acadèmiques i professionals, entre altres.

La jornada de Portes Obertes tindrà lloc el dissabte 4 de maig de 2024, amb les següents activitats programades:

  • 10.00h: Presentació del CFGM Producció Agropecuària
  • 11.00h: Presentació del CFGS Ramaderia i Assistència en Sanitat Animal És imprescindible sol·licitar una cita prèvia per assistir a la jornada.

Sobre l’Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer:

L’Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer ofereix una educació de qualitat en el camp de l’agricultura i la ramaderia, preparant els estudiants per a una àmplia gamma de sortides i oportunitats professionals en aquests sectors en constant evolució. Amb un enfocament en la pràctica i l’excel·lència acadèmica, estem compromesos en proporcionar una experiència educativa enriquidora i estimulant per al nostre alumnat.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere