Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Institut d’Innovació Social d’Esade – Universitat Ramon Llull: Sessió on line “Els desafiaments de la col·laboració entre les ONG i la Joventut”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Segons una enquesta recent de l’Institut d’Innovació Social d’Esade, els líders del tercer sector identifiquen com un dels seus principals reptes la complexitat d’involucrar activament la joventut en les iniciatives solidàries i els projectes d’activisme social. Un repte que ens fa plantejar-nos els interrogants següents: Quines són les raons darrere aquesta dificultat? Necessiten els joves les ONG per impulsar les seves iniciatives socials? Hi ha barreres específiques que obstaculitzen la participació dels joves o generen incomoditat en la seva col·laboració amb les ONG? A més, com es pot fomentar més interès i compromís d’aquest públic cap a les ONG?

En aquesta sessió abordarem aquests desafiaments i, alhora, indagarem en com les ONG poden adaptar-se a la creativitat i la innovació de la joventut en les seves iniciatives. També explorarem alternatives a través de les quals les ONG donen suport a projectes liderats per joves o posen en marxa iniciatives perquè aquests comptin amb recursos i oportunitats, facilitant-los desenvolupar els seus propis projectes socials.

Parlarem de tot això amb:

  • María Caso, presidenta d’Inakuwa Asociación i fundadora de Demos Lab
  • Javier Suela, director estatal de l’àrea de Coneixement del Centre d’Operacions i Serveis Digitals de Cruz Roja Española
  • Anna Pérez, recercadora sènior de l’Institut du Développement Durable et des Relations Internationales (IDDRI)
  • ModeraIgnasi Carreras, director dels programes de formació directiva d’ONG-ONL de l’Institut d’Innovació Social d’Esade

Inscripció … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere