Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

X Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

A la Universitat de Barcelona al seu Edifici històric prepara la X Festa de la Ciència de la UB, que durarà dos dies amb una sessió pels Centres Escolars el dia 10 de maig i una sessió pel Públic familiar el dia 11 de maig de 2024.

Els organitzadors ens expliquen:

CENTRES ESCOLARS X Festa de la Ciència: 10 de maig

Voleu que l’alumnat descobreixi en primera persona la ciència que ens envolta? El divendres 10 de maig, de 9 a 14 h, la Festa de la Ciència oferirà una programació especialment pensada per als centres educatius, amb tallers, demostracions o activitats experimentals, entre d’altres, dissenyades i dirigides pels investigadors i investigadores de la Universitat de Barcelona.

La Festa de la Ciència és un esdeveniment en què la Universitat de Barcelona obre les portes a la ciutadania per fer accessible, d’una manera innovadora i engrescadora, la recerca que duu a terme. La vàlua d’aquesta activitat es fonamenta en el rigor científic de la proposta, ja que són els grups de recerca mateixos els que proposen i elaboren, en col·laboració amb la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+I) de la institució, els tallers que s’hi fan.

Els centres educatius que hi vulguin participar s’hi han d’inscriure prèviament per organitzar la seva visita i preparar el material de suport. L’organització es reserva el dret d’admissió segons les restriccions d’aforament del recinte o per qualsevol altra necessitat administrativa o organitzativa. També es reserva el dret d’anul·lació per força major o per raons alienes a la Universitat de Barcelona.

Tallers … clicar aquí

PÚBLIC FAMILIAR X Festa de la Ciència: 11 de maig

El dissabte 11 de maig, de 9 a 14 h, la Festa de la Ciència oferirà una programació adreçada a tota la ciutadania!

Petits i grans, famílies, grups d’amics… Tothom podrà participar en els tallers, demostracions i activitats experimentals dissenyats i dirigits pels investigadors i investigadores de la Universitat de Barcelona.

La Festa de la Ciència és un esdeveniment en què la Universitat de Barcelona obre les portes a la ciutadania per fer accessible, d’una manera innovadora i engrescadora, la recerca que duu a terme. La vàlua d’aquesta activitat es fonamenta en el rigor científic de la proposta, ja que són els investigadors mateixos els que proposen i elaboren, en col·laboració amb la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+I) de la institució, els tallers que s’hi fan. Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’una persona adulta. L’organització es reserva el dret d’admissió segons les restriccions d’aforament del recinte o per qualsevol altra necessitat administrativa o organitzativa. També es reserva el dret d’anul·lació per força major o per raons alienes a la Universitat de Barcelona. 

Tallers … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere