Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Aliança 4 Universitats desenvolupa el seu primer mapa de grups de recerca

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’Aliança 4 Universitats (A4U), formada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Autònoma de Madrid (UAM), la Universitat Carles III de Madrid (UC3M) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF), ha presentat el seu primer mapa dinàmic de grups de recerca.

Aquesta eina, impulsada per les sectorials de Recerca i d’Internacionalització de l’A4U, “permet detectar de manera ràpida i precisa els grups de recerca de les quatre universitats especialitzats en determinades àrees o temes de recerca”, explica un dels seus creadors, el catedràtic de Documentació de la UC3M, Elías Sanz Casado, responsable de l’Observatori IUNE de l’A4U.

El mapa permet buscar informació d’un total de 727 grups de recerca de diferents formes, tant per universitats com per àrees i subàrees temàtiques, o per text lliure. Les activitats de recerca de tots els grups han estat assignades a alguna de les 19 àrees temàtiques i 54 subàrees en les quals l’Agencia Estatal de Investigación (AEI) classifica l’activitat investigadora. Una altra manera de fer la cerca és a partir d’algun dels termes de les línies de recerca, a més de rastrejar directament pel nom de l’investigador principal del grup.

L’A4U té com a objectius promoure la recerca a Europa, elevar el perfil de l’Aliança i millorar-ne la reputació internacional fomentant contactes en països i àrees considerats com a prioritaris i estratègics, millorar les opcions de mobilitat per a estudiants, personal docent i investigadors i potenciar la qualitat docent, amb una clara aposta per les titulacions interuniversitàries, els programes en anglès i la formació en línia.

Mapa de grups de recerca de l’A4Uhttps://research.a-4u.eu

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere