Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Universitat de les Illes Balears / Xerrades virtuals per a pares i mares: “El català ha entrat a les aules però ha sortit del pati. I ara què?”. (Dimecres 15 de maig)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Objectiu: Compartir recursos i estratègies amb els pares per reforçar l’ús del català fora de l’aula i aportar les evidències de l’estudi Actitud i Usos Lingüístics dels Joves de les Illes Balears (AULIJOVIB) per entendre les raons que hi ha darrere el fenomen que descriu el títol.

Destinataris: Pares i mares d’alumnes d’educació primària i ESO i docents.

Data, horari i lloc: Dia 15 de maig de 2024, a les 19 hores. La xerrada es durà a terme a través de Zoom (plataforma virtual).

Continguts: –Presentar els resultats de l’estudi AULIJOVIB corresponents als usos lingüístics dels joves en el context educatiu i en situacions informals.

-Analitzar les aportacions dels joves.

-Oferir recursos per a les famílies i els docents que ajudin a capgirar aquesta situació.

Ponents: Dra. Isabel Crespí Riutort i Dra. Maria del Mar Vanrell Bosch, professores del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de les Illes Balears

Inscripció: –Us hi podeu inscriure a través d’aquest formulari. Les places disponibles s’assignaran per ordre d’inscripció.

-Una vegada que s’hi hagin inscrit, els participants rebran, unes hores abans que comenci l’activitat, un correu electrònic amb l’enllaç web per poder accedir-hi.

Observacions: –Durada de 60 minuts.Activitat gratuïta. 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere