Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Estudiants d’universitats i d’instituts convoquen vaga aquest dimecres en defensa del poble palestí i per exigir trencar relacions amb Israel

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

S’està organitzant una manifestació al migdia al centre de Barcelona

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha cridat a la vaga aquest dimecres en defensa del poble palestí. L’aturada és un pas més a l’acampada que des de la setmana passada acull la Universitat de Barcelona (UB). I, de fet, el moviment impulsor d’aquesta acampada també fa crida a la vaga de dimecres.

Es tracta d’una aturada del moviment estudiantil —hi estan cridats alumnes d’instituts i d’universitats— per continuar amb la protesta i exigir als centres educatius i universitats el trencament de qualsevol relació amb Israel, així com “pressionar perquè es posicionin en contra del genocidi”, afirma el SEPC. A més, els estudiants estan organitzant una manifestació a Barcelona avui dimecres al migdia.

En una publicació a les xarxes socials informant de la protesta, el SEPC ha recriminat també la “complicitat” de l’OTAN i de la Unió Europea en la “massacre palestina”, en tant que els veuen com a “principals agents que la motiven econòmicament i estratègica”.

A més, fan referència a la “solidaritat internacionalista” davant d’unes mobilitzacions a escala internacional que s’estan duent a terme des de fa setmanes per part de lluites estudiantils.

+++

Fotografia: Protesta a la Universitat de Barcelona. LCD.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere