Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Unió Europea: La Universitat Rovira i Virgili entre els Campions de la Igualtat de Gènere en Investigació i Innovació del 2023

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Comissió Europea ha anunciat les tres institucions guanyadores del Premi «Campions de la Igualtat de Gènere de 2023»: la Universitat Rovira i Virgili, de Tarragona, el Centre National de la Recherche Scientifique (CNRS), de França, i la Technological University of the Shannon: Midlands Midwest, d’Irlanda. Cada guanyador rebrà un premi de 100.000 euros.

Iliana Ivanova, comissària d’Innovació, Recerca, Cultura, Educació i Joventut, ha declarat: «Felicito de tot cor els guanyadors del Premi Horitzó Europa als «Campions de la Igualtat de Gènere». Els seus èxits notables a l’hora de crear entorns de treball més igualitaris des del punt de vista del gènere són una font d’inspiració per a les organitzacions de tot l’espai europeu de recerca. Tinc moltes ganes de saber com col·laboraran els nostres nous campions per reforçar la Lliga de Campions que vam encetar l’any passat amb la primera edició d’aquest premi».

El Premi de la UE als «Campions de la Igualtat de Gènere», un reconeixement anual que es va posar en marxa el 2022, és la iniciativa de la Comissió Europea encaminada a reconèixer i celebrar els excel·lents resultats de les organitzacions acadèmiques i de recerca europees amb la posada en marxa dels plans d’igualtat de gènere. Té per objectiu complementar i impulsar el criteri d’admissió de disposar d’un pla d’igualtat de gènere, així com servir d’incentiu per impulsar plans i polítiques inclusius en matèria d’igualtat de gènere en el marc del nou espai europeu de recerca (EER).

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere