Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Biblioedu: El projecte de la Xarxa Valenciana de Biblioteques Escolars en Línia suma més de 1.000 centres educatius

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

A través d’aquesta iniciativa s’ofereix un servei de biblioteca escolar accessible des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu connectat a Internet

L’objectiu del projecte és la transformació digital de les biblioteques escolars per fer-les més accessibles i fomentar-ne la lectura

Biblioedu, el projecte de la xarxa valenciana de biblioteques escolars en línia impulsat per la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, a través de la Direcció General d’Infraestructures Educatives, ja suma un total de 1.060 centres escolars a tot el País Valencià, 352 de els quals s’han adherit el primer trimestre d’aquest curs escolar.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és oferir un servei de biblioteca escolar completament en línia, accessible des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu connectat a Internet.

Des de la seva implantació aquest curs escolar, el nombre de centres educatius que formen part del projecte no ha deixat de créixer. Així, durant el primer trimestre escolar s’han adherit a Biblioedu un total de 352 centres escolars, tant de Primària com de Secundària.

La iniciativa, que suposa un avenç en la manera com estudiants, docents i no docents interactuen amb el catàleg de la seva biblioteca escolar, té en compte la seguretat i la privadesa de les dades de les persones usuàries i els garanteix un entorn segur per a l’emmagatzematge de la informació.

Biblioedu s’emmarca en el projecte Biblioinnova’t, amb què la Conselleria d’Educació pretén dinamitzar les biblioteques escolars de la Generalitat i fomentar-ne la lectura.

El requisit perquè un centre educatiu pugui participar en el projecte Biblioinnova’t i obtenir ajuts per invertir en millorar la qualitat de les seves infraestructures i fons bibliogràfics és que s’incorpori a Biblioedu.

Des de la Conselleria s’anima aquells centres que encara no s’han unit a Biblioedu a adherir-se a aquest projecte educatiu innovador per poder gaudir així dels avantatges que ofereix tenir el servei de biblioteca escolar en línia.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere