Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Institut Borja de Bioètica – Universitat Ramon Llull: Masterclass on line “Bioètica: quan la ciència no és suficient”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior
Concept of application new technology in future medicine

L’Institut Borja de Bioètica – Universitat Ramon Llull organitza, en el marc del màster universitari en Bioètica, la masterclass en línia «Bioètica: quan la ciència no és suficient», que tindrà lloc el 22 de maig de 2024, a les 16.30 h.

La presentació de la masterclass anirà a càrrec de Francesc Torralba, doctor en Filosofia, doctor en Teologia, doctor en Pedagogia i professor de l’Institut Borja de Bioètica-URL, i de Montserrat Esquerda, doctora en Medicina, pediatra, directora del màster universitari en Bioètica i directora de l’Institut Borja de Bioètica-URL.

Existeix una bretxa entre el que la ciència pot aconseguir i el que es considera èticament acceptable en l’àmbit de la biotecnologia i la medicina. Malgrat els avanços científics, hi ha preocupacions ètiques que han d’abordar-se per a garantir que l’aplicació d’aquestes tecnologies no violi principis ètics fonamentals, com la dignitat humana, la justícia i el respecte a l’autonomia individual.

INSCRIPCIÓ

Inscriu-te a la masterclass i rebràs un correu amb l’enllaç per a seguir-la en línia a través de la plataforma Zoom. Places limitades.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere