Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Fundació Roca Galès: Nova convocatòria dels “Premis d’Economia Social” per a treballs universitaris

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El termini per presentar els treballs és fins al 22 de juliol

Els guardons valoren que les recerques presentades donin respostes a problemes actuals de la societat i que tinguin una perspectiva de gènere

S’hi poden inscriure investigacions tant individuals com col·lectives

Els Premis Economia Social 2024 repartiran 9.200 euros a treballs universitaris de fi de grau, postgrau i màster. Aquests premis, els quals s’acaben de publicar les bases i els convoca la Fundació Roca Galès en el marc del Programa d’Economia Social de la Generalitat, es poden inscriure treballs originals tant individuals com col·lectius que es portin a terme entre el 30 d’octubre del 2023 i el 22 de juliol del 2024, dia que es tanca la convocatòria per participar-hi.

Segons s’estipula a les bases, s’atorgarà 1.100 euros a les persones guanyadores de les categories de Treball de Fi de Grau (TFG), Treball de Postgrau (TP) i Treball Fi de Màster (TFM); així com a qui obtingui el Premi Especial. A més a més, els segons millors de cada categoria rebran 900 euros. A les persones premiades se les recompensarà amb 300 euros més per a serveis i productes del mercat social.

El jurat dels premis valorarà especialment els treballs que abordin respostes actuals de la societat, com per exemple les noves formes de producció, el cooperativisme de plataforma, les noves formes de consum o de gestió innovadores des del cooperativisme, la continuïtat d’activitats econòmiques en forma de cooperativa així com altres reptes de l’economia social i solidària. També es valorarà molt positivament aquells treballs que vinculin l’economia social o les cooperatives amb la transició ecosocial i que tinguin perspectiva de gènere.

La principal finalitat dels premis és reconèixer els treballs acadèmics teòrics i pràctics que posin l’accent en noves maneres de produir, gestionar i consumir mitjançant l’economia social i el cooperativisme. Un altre dels seus objectius és donar visibilitat a les àrees de coneixement vinculades a aquest model econòmic en les universitats catalanes, però també a fomentar l’especialització de l’alumnat en aquestes matèries.

Bases dels Premis 2024 … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere