Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Parc de Recerca Universitat Autònoma de Barcelona: Jornada “Europa Innovadora: oportunitats de finançament”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior
Dimecres 29 de maig a les 09:00 h
Parc de Recerca UAB Edifici Eureka Avinguda de Can Domènech (Campus de la UAB) Bellaterra, Barcelona
El proper dimecres 29 de maig hi haurà l’oportunitat de conèixer les convocatòries del programa marc Horizon Europe! En concret, durant la jornada es parlarà d’aquelles del pilar III- Europa Innovadora del European Innovation Council (EIC), que tenen per objectiu donar suport a innovacions transgressores i amb potencial de creació de mercats.   Comptarem amb la participació de persones expertes en els programes del European Innovation Council que t’explicaran en detall els aspectes més rellevants del programa. A més, es podrà assistir a una sessió d’anàlisis a nivell de gènere i ètica per a projectes europeus; i, en darrer lloc, es donarà a conèixer de primera mà projectes que han obtingut finançament a la UAB amb èxit. Amb testimonis i projectes que han participat en els programes, diferents investigadors i investigadores et parlaran de la seva experiència i aconsellaran a l’hora de preparar les teves propostes.    
Programa de la Jornada Europa Innovadora
  09:00 h: Registre d’assistents.
09:30 hBenvinguda, a càrrec de Carlos Valero, gerent del Parc de Recerca UAB.
09:40 hPresentació del Parc de Recerca UAB, a càrrec de Beatriz Gamarra i Lina Solarte, del departament de Col·laboracions Empresarials del Parc de Recerca UAB.
10:00 hConvocatòries Pilar III- Horizon Europe, a càrrec de Pablo Fernández, del National Contact Point EIC Pathfinder-Transition.
10:45 h: Torn de preguntes.
11:00 h: Esmorzar.
11:30 hEnfocament de gènere i qüestions ètiques als Projectes Pilar III, a càrrec d’Ainhoa Flecha, del Comitè d’Ètica en Recerca de la UAB.
11:45 h: Torn de preguntes.
12:00 hCasos d’Èxit de Projectes Pilar III a la Universitat Autònoma de Barcelona, a càrrec de Gonzalo Guirado, coordinador del Projecte Confeti, Xavier Navarro, coordinador del Projecte BioFINE, i moderat per Ivan Martínez Flores, Vicegerent de Recerca UAB. 
12:30 h: Torn de preguntes. 
12:45 hConsells per a l’èxit de les convocatòries EIC, a càrrec de Pablo Fernández.
13:00 h: Torn de preguntes.
13:15 h: Cloenda.
Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere