Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Oberta la convocatòria d’activitats per a la Nit de la Recerca 2024 (Fins al 16 de juny)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Científics de tota Catalunya ja poden enviar les seves propostes d’activitats per a la nova edició de la Nit Europea de la Recerca a Catalunya, que enguany se celebrarà al voltant del 27 de setembre.

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps. El seu objectiu és apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida.

A més, els ponents podran escollir dur a terme la seva activitat en qualsevol dels territoris principals (Barcelona-Vallès, Girona, Lleida, Tarragona i Vic-Catalunya Central), de manera que l’organització de cada territori els destinarà a una de les seus en que es duran a terme les activitats.

Si ets personal científic, presenta la teva activitat en el formulari corresponent al teu node d’interèsabans del 16 de juny.

Pàgina de la convocatòria (emplena el formulari corresponent al territori on vols realitzar la teva activitat): https://lanitdelarecerca.cat/convocatoria/

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere