Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

EDITORIAL: Arrenquen els nous TALLERS per a escolars de LO CAMPUS DIARI de teatre infantil i juvenil amateur

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’equip de LO CAMPUS DIARI en la seva etapa inicial, quan treballàvem amb paper premsa, veníem els exemplars als quioscos i ens deien simplement “LO CAMPUS” i a més només cobríem la informació i opinió de les universitats de Catalunya; oferíem diferents TALLERS de FORMACIÓ per escolars i universitaris, per experimentar amb la pedagogia i didàctica que defensàvem editorialment. Una militància cultural portada a la pràctica.

Uns d’aquests Tallers eren de teatre infantil i juvenil amateur.

Doncs ara, vint anys després, els reprenem.

Ja tenim 14 anys de LO CAMPUS DIARI prou introduït en centres escolars, casals d’estiu, setmanes culturals, campus d’estiu i altres varietats d’extraescolars, per dedicar-hi temps i esforços en noves dinàmiques de teatre escolar.

A nosaltres ens mou la llengua catalana, la seva comprensió i el seu enriquiment en activitats de lleure, i el teatre és una bona plataforma cultura per integrar literatura i joc.

Des de la direcció, l’escenografia, la dramatúrgia en general; des de fer d’actor i actora o fer decorats, vestuaris, mascares, maquillatges i perruqueries o més tècnic: com il·luminació o músiques; són un conjunt d’activitats creatives que al voltant d’un bon text, original o adaptat, poden crear la màgia de “viatjar” per diferents mons.

Així doncs, comencem a preparar guions per trobar voluntaris i complicitats. El primer guió que ja hem tractat és l’obra de teatre “Charlie i la fàbrica de xocolata” que és una adaptació teatral del llibre que porta el mateix títol, de l’escriptor gal·les Roald Dahl.

Ara només falta “aixecar” tot el projecte i trobar els equips d’alumnes, professors i gestors que ho facin possible.

Continuem …

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere