Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Salle-Universitat Ramon Llull: Xerrada d’orientació “Generació Z – Noves maneres de pensar, noves maneres d’educar”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Els centennials són pràctics, creatius, lliures i crítics amb el que els envolta.

Dijous 30/05/2024 – 19:00 h.

Online i presencial (c. Sant Joan de La Salle, 42. Barcelona)

La Generació Z té característiques úniques que defineixen la seva manera de pensar, aprendre i desenvolupar-se com a nadius digitals en la transformació digital. Des de La Salle-URL, volen ajudar-vos a comprendre millor les necessitats formatives dels seus fills o filles, els qui són part d’aquesta generació, brindant-los eines que donin suport a la seva experiència universitària. 

La seva forta relació amb la tecnologia, el seu enfocament en la diversitat i la inclusió, i el seu desig de fer una diferència en el món estan canviant el sistema educatiu. Durant la sessió s’abordarà les noves maneres de pensar i aprendre dels joves de la Generació Digital. Tractarem temes d’orientació acadèmica, elecció d’estudis universitaris i enfocament en el seu futur professional. 

A més, s’explicarà com són les noves metodologies de La Salle-URL tenint en compte el nou context i canvis en el paradigma educatiu. 

PONENTS

Xavi Canaleta, director d’Innovació Educativa de La Salle-URL. Pertany al Grup de Recerca Human Environment Research (HER) en línia amb Technology Enhaced Learning.

Mireia Pujol Belloso, orientadora acadèmica a La Salle-URL. Psicòloga de formació i amb 15 anys d’experiència en el sector social-educatiu, també serà present en la sessió, tractant temes referents a l’elecció d’estudis.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere