Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Facultat de Ciències Socials i Econòmiques de la Universitat Internacional de Catalunya presenta un nou MÀSTER en anglès sobre “Cooperació, Desenvolupament i Economia Social”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El nou màster és una aposta de la Facultat de Ciències Socials i Econòmiques, vinculada al seu compromís amb una formació amb impacte social que transformi la societat

L’objectiu principal del programa és oferir una proposta especialitzada, però també multidisciplinària als professionals i estudiants d’àmbits com l’empresa, la comunicació, el dret o l’enginyeria, entre d’altres; que estiguin a disposició del canvi social

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), sota el lideratge de la Facultat de Ciències Socials i Econòmiques, ha presentat un nou màster, que oferirà el curs que ve, sobre cooperació, desenvolupament i economia social. El programa està obert a estudiants i professionals de diferents titulacions i sectors que es volen especialitzar en l’àmbit social.

El nou programa ofereix una formació especialitzada alhora que multidisciplinar. Com explica Nina Magomedova, directora del màster, volem donar un enfocament d’excel·lència professional i de gestió amb el màxim rigor tècnic. El màster també va dirigit per a professionals i graduats recents de l’Empresa, Comunicació, Dret o Enginyeria; per a aquells que vulguin anar més enllà de la rendibilitat d’una empresa i posar el saber tècnic a disposició del canvi social”.

El professor d’UIC Barcelona Fernando Sánchez Costa, coordinador d’aquest màster, explica que un dels eixos principals de la universitat és el compromís i la implicació en la millora de la societat, principalment amb les persones més vulnerables. En aquest context, el professor destaca que “la millor manera de contribuir a aquesta transformació social és formant amb les millors competències les persones que treballen i treballaran en aquest àmbit”.

El màster s’impartirà en anglès perquè professionals internacionals i locals puguin aprofitar la tracció de Barcelona com un dels grans pols mundials de l’economia social. El programa formatiu oferirà als estudiants dos itineraris: un orientat al desenvolupament i cooperació d’entitats sense ànim de lucre, com ONG i fundacions, i un altre enfocat al tercer sector per a empreses amb una naturalesa i estructura social”, afegeix Magomedova.

A través de tres frases, l’estudiant podrà entendre com funciona aquest complex sector (Comprendre), analitzar situacions més específiques sobre entitats de diferent tipus (Transformar) i operar sobre el terreny i posar en pràctica en escenaris concrets (Impactar). Aquestes fases permetran a aquelles persones amb vocació social especialitzar-se i professionalitzar-se. En aquest aspecte, el coordinador del màster, Fernando Sánchez Costa, considera que “per millorar la societat es requereix bona voluntat i bon cor com a condició necessària, però no n’hi ha prou. A això cal afegir les millors competències professionals de gestió, lideratge i direcció”.

El màster començarà el proper octubre, s’impartirà de dilluns a divendres i tindrà una durada de dos semestres.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere