Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat Abat Oliba CEU i la Clínica Oftalvist impartiran un “Diploma d’Expert en Tècniques Avançades en Cirurgia Oftalmològica”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Un programa de postgrau presencial de 15 crèdits

La Universitat Abat Oliba CEU i la Clínica Oftalvist impartiran conjuntament el “Diploma d’Expert en Tècniques Avançades en Cirurgia Oftalmològica”. Es tracta d’un programa presencial de 15 crèdits.

Aquest títol en Tècniques Avançades en Cirurgia Oftalmològica comprèn, a més de continguts teòrics, estudis de casos mèdic-quirúrgics, pràctiques d’observació quirúrgica, pràctiques d’observació assistencial i formació sobre producció científica en el camp de la cirurgia oftalmològica.

Per al desenvolupament d’aquest disseny curricular, Oftalvist s’encarregarà de la selecció del professorat i de facilitar les places de pràctiques, entre altres atribucions. Per part seva, la UAO CEU assumeix les competències en l’admissió i matriculació, així com de la gestió dels expedients.

El compromís d’impartir el Diploma d’Expert en Tècniques Avançades en Cirurgia Oftalmològica s’ha formalitzat a través de la signatura d’un Conveni Específic, que és la primera concreció del Conveni General que també han subscrit totes dues institucions. En aquest acord, totes dues institucions manifesten la seva voluntat de col·laborar per a la formació d’estudiants universitaris en l’àmbit del postgrau de la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la UAO CEU.

Tots dos convenis s’han formalitzat mitjançant la signatura del director mèdic de la Clínica Oftalvist Barcelona, Jerónimo Nadal Reus, i el rector de la UAO CEU, Rafael Rodríguez-Ponga.

+++

Fotografia de “família” dels protagonistes de la signatura del Conveni. (30/05/2024).

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere