Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Publicat un nou número de RECERCAT, el butlletí governamental de la recerca a Catalunya / Número commemoratiu dedicat a Luisa Granero (1924-2012)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Ja es pot accedir a un nou número de RECERCAT​, el butlletí governamental de la recerca a Catalunya, aquest mes dedicat a commemorar els 100 anys del naixement de Luisa Granero, la primera dona catedràtica d’escultura de l’Estat espanyol i la primera escultora catalana professional.​ Accediu al videosumari del número si voleu fer-ne un tast dels continguts més destacats.

A la secció Anàlisi trobareu un article sobre la vida i l’obra d’aquesta talentosa artista catalana, i una interessant entrevista​ del periodista Xavier Murugarren a Cristina Rodríguez-Samaniego, professora del Departament d’Història de l’Art de la Universitat de Barcelona, en què fa balanç de la figura artística de Granero i de la seva contribució a la normalització del paper de la dona a la universitat.

El número està salpebrat amb notícies sobre recerca en art, patrimoni arqueològic i cultural i música. Particularment recomanable és la lectura del bit terminològic (Els termes que desconeixia Luisa Granero), dedicat aquest mes al feminisme.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere