Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-Universitat Ramon Llull: II Congrés Internacional sobre Llibertat Religiosa i de Consciència a Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Dimecres 5 de juny de 2024  05/06/20   16:30 h.

Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL (Plaça Joan Coromines, s/n. Barcelona)

La Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència de la Universitat Ramon Llull, constituïda en el marc de l’Observatori Blanquerna de Comunicació́, Religió i Cultura, és un espai de recerca i divulgació́ que té com a objectiu principal estudiar i analitzar la situació de la llibertat religiosa i de consciència a Catalunya.

La Càtedra organitza el II Congrés Internacional sobre Llibertat Religiosa i de Consciència a Barcelona els dies 5 i 6 de juny de 2024. La trobada tindrà com a objectius:

Presentar bones pràctiques locals, regionals o internacionals en gestió de la diversitat religiosa i promoció de la llibertat religiosa i de consciència.

Analitzar els estàndards internacionals de valoració de l’exercici del dret a la llibertat religiosa i de consciència i de prevenció de les seves vulneracions.

Crear debat d’experts i responsables d’entitats internacionals sobre la situació́ internacional i tendències de la llibertat religiosa i de consciència, així com sobre metodologies, categories i indicadors d’anàlisi de la realitat de la llibertat religiosa, i del concepte de religió en un món post-secular. 

El Congrés comptarà amb panels simultanis en català, castellà o anglès.

+++

INSCRIPCIÓclicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere