Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Quasi acabades les Proves d’Accés a la Universitat a Catalunya i al País Valencià: Per un error a Catalunya a l’examen de Literatura Castellana es convoca novament un grup d’estudiant per un nou examen la propera setmana

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Consell Interuniversitari de Catalunya ha detectat una errada en una part de l’examen de Literatura Castellana. Una de les dues opcions de comentari de text per avaluar les lectures prescriptives no formava part del temari de segon de Batxillerat. Concretament, el poema Mientras por competir con tu Cabello” no és una de les peces de Luís de Góngora que forma part dels 20 poemes de la Antología de Poesía del Siglo de Oro”, una de les lectures prescriptives dels curs 2023-2024.

El Consell Interuniversitari de Catalunya, a través de l’Oficina d’Accés a la Universitat, ha comunicat aquesta incidència als 1.368 alumnes matriculats, així com la possibilitat de tornar a examinar-se la setmana vinent, si així ho desitgen, de la segona part de l’examen d’aquesta matèria de modalitat de la fase específica que és la corresponent al comentari de text.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere