Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Fundació Duran&Martí publica les bases de les beques d’investigació i les de perfeccionament i ampliació d’estudis artístics

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Fundació Privada Duran&Martí, en el marc del 30è aniversari de l’entitat, ha fet públiques les bases de la XXXI edició de la beca d’investigació ‘Pepita Martí de Duran’ i de la XXII edició de la beca per al perfeccionament i ampliació d’estudis artístics, corresponents al període 2024-2025.

La beca per al perfeccionament i ampliació d’estudis artístics té una quantia màxima de 6.000 euros i està destinada al perfeccionament i ampliació d’estudis artístics, preferiblement en les seves especialitats de música, arts plàstiques, arts audiovisuals, arts escèniques, fotografia, disseny i qualsevol altre tipus d’art de caire creatiu. Poden optar a aquesta beca totes les persones físiques, nascudes o residents dintre l’àmbit de les Terres de l’Ebre i la seva zona d’influència. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el dia 24 de novembre de 2024.

Per la seva part, la beca d’investigació ‘Pepita Martí de Duran’, s’atorgarà a un projecte de recerca humanística o científica que estigui relacionat amb la ciutat de Tortosa i la seva regió històrica. Aquesta beca està dotada amb 3.000 euros i la Fundació invertirà una quantitat igual a la dotació de la beca en la publicació del treball presentat. Poden optar-hi tots aquells estudiosos, doctors, llicenciats i graduats universitaris que, personal o col·lectivament, presentin una proposta d’investigació d’acord amb les bases publicades. Els candidats podran presentar la documentació a la Fundació fins al dia 31 d’octubre del 2024.

Beca d’Investigació Pepita Martí de Duran/ Bases … clicar aquí

Beca per al perfeccionament i ampliació d’estudis artístics / Bases … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere