Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Convocades les noves presentacions d’altres continguts de l’Informe PISA 2024 / El Volum III: Avaluant la capacitat dels estudiants per participar en el pensament creatiu i el Volum IV: La intel·ligència financera dels estudiants

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Programa de l’OCDE/Organització de Cooperació i Desenvolupament Econòmic, per a l’Avaluació Internacional dels Estudiants (PISA) examina el que els estudiants de tot el món saben i poden fer. Per primera vegada, l’any 2022, PISA va avaluar la capacitat dels estudiants per participar en el pensament creatiu en 64 països i economies, definida com la capacitat dels estudiants per produir idees originals i diverses.

Després d’una primera presentació a finals de l’any 2023 de l’Informe PISA en matemàtiques, ciències i comprensió lectura, el proper 18 de juny es presentarà la capacitat dels estudiants per participar en el pensament creatiu, que constituirà el Volum III.

El secretari general de l’OCDE, Mattias Corman, i el director d’Educació i Competències de l’OCDE, Andreas Schleicher, en presentaran aquesta part de l’Informe PISA.

El 27 de juny 2024 es presentarà el Volum IV: “Com d’intel·ligents són econòmicament els estudiants?”.

Aquest volum presenta els resultats de l’alfabetització financera del Programa de l’OCDE per a l’Avaluació Internacional dels Estudiants (PISA) 2022 i examina la comprensió dels estudiants de 15 anys sobre les qüestions monetàries en 20 països i economies. Explora els vincles entre la seva alfabetització financera i les seves competències en matemàtiques i lectura, i les diferències entre grups sociodemogràfics.

Mathias Cormann, secretari general de l’OCDE, Andreas Schleicher, director d’Educació i Competències de l’OCDE, i Carmine Di Noia, director d’Afers Financers i Empresarials de l’OCDE, en presentaran l’informe.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere