Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-Universitat Rovira i Virgili: Seminari Obs “The Challenge of Algorethics”: “Explorant els Reptes Ètics de la Intel·ligència Artificial”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Dimecres 12 de juny de 2024, a la Biblioteca de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL (c. Valldonzella, 12. Barcelona)

L’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura organitza el Seminari Obs “The Challenge of Algorethics, una conversa amb el P. Andrea Ciucci entorn els reptes ètics de la Intel·ligència Artificial.

Ciucci és el director general de la Pontifícia Acadèmia per la Vida a la Ciutat del Vaticà i secretari general de la Fundació renAIssance, una organització vaticana sense ànim de lucre amb l’objectiu de donar suport a la reflexió antropològica i ètica sobre la intel·ligència artificial a la vida humana.

INSCRIPCIÓ

L’acte tindrà lloc presencialment a la Biblioteca de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL, però també s’hi podrà assistir en línia. Cal confirmar assistència a obs@blanquerna.url.edu.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere