Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Govern Valencià col·labora amb la Universitat Miguel Hernández i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per desenvolupar activitats relacionades amb l’atenció a víctimes i accés a la justícia

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La dotació total per a aquests dos convenis ascendeix a 92.000 euros

El Govern Valencià ha aprovat convenis amb la Universitat Miguel Hernández (UMH) i amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) per al desenvolupament d’activitats relacionades amb l’atenció a víctimes i accés a la justícia.

Aquests acords es refereixen a matèries com assistència jurídica gratuïta, assistència a les víctimes del delicte, ajuts a les víctimes del terrorisme, col·legis professionals, unions de fet, fundacions, associacions, registres i notariat i relació amb la professió titulada de gestor/a administratiu /a.

El conveni amb la UMH té una dotació de 42.000 euros per a activitats culturals, d’impuls, sensibilització, divulgació, reconeixement i investigació.

El conveni amb la FVMP compta amb un pressupost de 50.000 euros que es destinarà a elaborar estudis, informes i protocols, així com accions formatives i d’impuls, difusió i divulgació.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere