Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Projecte “EmocionART-se amb el Fons Arteca: La Biblioteca de Palafrugell presta obres d’art als usuaris

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Més de 150 obres d’artistes locals o amb vinculació amb el municipi formen part de la iniciativa, que s’emmarca en el projecte “EmocionART-se”

La biblioteca de Palafrugell, al Baix Empordà, potencia un servei de préstec d’obres d’art perquè els seus usuaris se les emportin i puguin gaudir-ne durant un mes.

La iniciativa s’emmarca en el projecte “EmocionART-se”  amb el Fons d’Art Arteca i busca que els usuaris de la biblioteca s’enamorin no només dels llibres sinó també de l’art.

La biblioteca ofereix la possibilitat d’emportar-se en préstec durant 30 dies alguna de les 150 obres d’artistes locals o amb vinculació amb Palafrugell que hi ha al catàleg i que aquests dies s’exposen a l’equipament.

Totes les obres disponibles es poden consultar al web del Fons Arteca, que ja fa anys que promou el servei de préstec d’obres d’artistes locals. (http://www.arteca.cat)

“És una manera de tenir art a casa”

La regidora de Cultura de Palafrugell, Laura Millán, en diu:

“Busquem fer que l’art sigui democràtic. No tothom pot accedir a obres d’art com les que té el catàleg, moltes de gran valor.”

El període de préstec inicial es pot prorrogar durant 30 dies més. A banda de posar l’art a disposició de la ciutadania, la iniciativa també permet acostar els artistes a les veïnes i veïns.

+++

IMATGE: Aquarel·la sobre paper “Gambes” de Tano Pisano. Obra en préstec a la Biblioteca.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere