Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UB/UAB/UPC/UPF/UdG Programa “De la ciència al mercat 2024”: Foment de la transferència de tecnologia i coneixement

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de Girona organitzen el Programa “De la ciència al mercat” per fomentar la transferència de tecnologia i coneixement. S’adreça a alumnat de màster o doctorat amb una tecnologia diferencial de qualsevol universitat, amb ganes de posar en valor la seva tesi o tesina i formar part d’un equip emprenedor.

El termini de la convocatòria: 16/9/2024

L’objectiu del Programa “De la ciència al mercat”  és promoure l’emprenedoria científica i dotar als doctorands i doctors de les universitats de les eines necessàries per tal d’explorar la possibilitat de crear una empresa derivada de la seva recerca.

Aquesta iniciativa està subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus.

El programa té un aspecte formatiu que consta de 100 hores de formació sobre transferència de coneixement i creació d’empreses. A més a més, cada projecte gaudirà d’entre 2 i 10 hores de tutoria individualitzada amb professionals experts del sector.

Web oficial del Programa “De la ciència al mercat 2024” … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere