Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Resultats PISA 2022 -Volum III- : “Ments creatives, escoles creatives”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Programa de l’OCDE per a l’Avaluació Internacional dels Estudiants (PISA) examina el que els estudiants de tot el món saben i poden fer. Acaba d’aparèixer un nou volum de l’Informe –Volum III, Ments creatives, Escoles creatives– és un dels cinc volums que presenten els resultats de la vuitena ronda de l’avaluació PISA.

Per primera vegada, l’any 2022, PISA va avaluar la capacitat dels estudiants per participar en el pensament creatiu en 64 països i economies, definida com la capacitat dels estudiants per produir idees originals i diverses. Aquest volum descriu el rendiment dels estudiants en el pensament creatiu en diferents contextos i com varien el rendiment i les actituds del pensament creatiu entre i dins dels països i economies. Examina les diferències en el rendiment segons les característiques de l’alumnat, inclòs el gènere i l’estatus socioeconòmic, així com les característiques de l’escola.

El volum també ofereix una visió de les actituds dels líders escolars i dels professors envers el pensament creatiu, com varien les oportunitats dels estudiants per participar en el pensament creatiu entre les escoles i com aquests factors estan associats amb els resultats dels estudiants.

Tota la comunitat acadèmica i escolar ja està llegint i analitzant aquest volum III que s’ha presentat avui (18/06/2024).

En aquest  LO CAMPUS DIARI us presentem a continuació la versió anglesa de l’Informe.

Resultats PISA 2022 -Volum III- : “Ments creatives, escoles creatives”

Volum III pàgines 1-50 … clicar aquí

Volum III pàgines 51-100 … clicar aquí

Volum III pàgines 101-200 … clicar aquí

Volum III pàgines 201-302 … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere