Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Escola d’Estiu del Voluntariat celebra la seva 25a edició a Sabadell

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Tindrà lloc el 4 de juliol i les inscripcions ja estan obertes i ho estaran fins al 27 de juny.

L’Escola d’Estiu del Voluntariat arriba a la seva 25a edició. Organitzada per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, enguany se centrarà en la digitalització, l’autolideratge i la resolució de conflictes. Tindrà lloc a Sabadell el 4 de juliol, i, com sempre, oferirà formacions gratuïtes orientades a responsables, persones coordinadores de voluntariat i voluntariat d’entitats de tot el territori. Les inscripcions estaran obertes fins al 27 de juny..

Feta l’acreditació de les persones assistents i la conferència de benvinguda, tindran lloc els tres tallers simultanis, que es repetiran en dos horaris de matí, per tal d’assegurar que tothom en pot fer dos.

Els tres tallers de l’EEV‘24

Les tres formacions de la 25a edició de l’EEV oferiran tres perspectives o eines diferents per a la millora de la gestió dels equips de voluntariat a les entitats: la digitalització, la gestió de les pròpies emocions i la resolució de conflictes des de la comunicació no violenta.

A ‘Què són la intel·ligència artificial i la digitalització? Utilitats en el dia a dia de les entitats i ètica en l’ús d’aquests entorns’, Juan Antonio Gómez, enginyer en telecomunicacions, formador, consultor, escriptor i professor, introduirà l’ús d’aquesta tecnologia i les eines que s’hi desprenen en la seva aplicació a les entitats socials.

‘Autolideratge: liderar les nostres emocions’, a càrrec de Carme Pujol, educadora emocional, coach i especialista en comunicació no violenta, serà un taller que treballarà l’autoconeixement amb l’objectiu de motivar l’intercanvi d’experiències emocionals entre les persones membres d’un equip de manera que faciliti la seva coordinació.

Finalment, Constanza Echevarría, formadora certificada en comunicació no violenta, oferirà el taller ‘Com abordar i resoldre els conflictes mitjançant la comunicació no violenta’, que intentarà respondre com abordar problemes mitjançant la connexió.

Com apuntar-s’hi

Les inscripcions a l’Escola d’Estiu del Voluntariat es podran fer a través del formulari digital oficial, seguint la mateixa dinàmica de les anteriors edicions.

+++

Fotografia: Un dels tallers de l’EEV’23. Font: Galeria fotogràfica EEV’23.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere