Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Andorra: Els coworkings podran ser seu social de les empreses que alberguin

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Govern andorrà aprova el reglament que regula els espais compartits de treball

El reglament que regula els espais compartits de treball o coworking preveu que les empreses puguin fer servir l’adreça d’aquest com a seu social a l’hora d’inscriure’s al registre de societats i/o de comerç. I això, a més de simplificar els tràmits de constitució del negoci, podria alliberar alguns habitatges que podrien tornar al mercat de lloguer residencial, segons ha apuntat el ministre portaveu, Guillem Casal, encara que sense detallar-ne dades.

El reglament, que deriva de la Llei de l’economia digital, l’emprenedoria i innovació, estableix el seguit de criteris i requisits tècnics que hauran de complir com les superfícies mínimes d’aquests espais, les característiques mínimes exigibles, el procediment d’autorització d’empreses d’explotació dels anomenats coworking, i la regulació detallada del registre dels espais compartits de treball.

Aquests espais permeten generar un ecosistema que contribueixi a la generació i el creixement d’empreses innovadores que situïn Andorra com un país competitiu a l’hora d’emprendre una activitat econòmica.

El text dona un termini de sis mesos per adaptar-se a les empreses que ja estan operant com a coworkings, que segons Casal són una desena encara que hi ha una trentena de societats autoritzades per poder desenvolupar aquesta activitat.

+++

Fotografia: Coworking a Encamp d’Andorra.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere