Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

País Valencià: Educació oferirà 1.607 places de personal docent no universitari a les oposicions de 2024

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Aquest dijous ( 20/06/2024 ) la Conselleria d’Educació ha traslladat la proposta d’oferta d’ocupació pública als sindicats

Aquest any s’ha augmentat un 20% la taxa de reposició, 268 places, per estabilitzar l’ocupació i reduir el percentatge d’interins

També s’ha presentat la convocatòria del procediment d’adjudicació de destinacions amb caràcter provisional, per a funcionaris sense destinació definitiva, funcionaris en pràctiques i interins

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació  del Govern Valencià, oferirà un total de 1.607 places de personal docent no universitari a les oposicions de 2024.

Educació ha traslladat aquest dijous als sindicats a la Mesa Sectorial la proposta d’oferta d’ocupació pública.

En concret, la taxa de reposició és de 1.339 llocs docents, però aquest any, amb la finalitat de reduir el percentatge de funcionaris interins i avançar en l’estabilitat a l’ocupació pública docent, s’ha decidit augmentar en un 20 % aquesta taxa, oferint 268 places més.

El nombre de places per procediment d’ingrés serà de 1.590 places per a professors de Secundària; 7 places per a professors especialistes en Sectors Singulars de la Formació Professional; 6 places per a professors escoles oficials d’idiomes; 2 places per a professors de Música i Arts Escèniques; i 2 places per a professors Arts Plàstiques i Disseny.

Del total de places se’n reservarà un 10% per a persones amb diversitat funcional.

La convocatòria d’aquestes oposicions serà entre l’octubre i el desembre del 2024, i les oposicions es realitzen a partir del juny del 2025.

A més, a la Mesa sectorial s’ha presentat la Resolució de convocatòria del procediment d’adjudicació de destinacions amb caràcter provisional, per a funcionaris sense destinació definitiva, funcionaris en pràctiques i interins, per al curs 2024-2025.

En relació amb els procediments d’adjudicació, s’ha exposat la Resolució d’adjudicació de destinació provisional o definitiva del personal amb la condició de suprimit o desplaçat.

Finalment, des de Conselleria d’Educació s’ha avançat un esborrany de convocatòria de borses de treball extraordinàries per atendre substitucions i vacants la publicació dels quals es preveu a l’inici del curs 2024-2025.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere