Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Quatre universitats catalanes i la Universitat de les Illes Balears formen part de les noves aliances d’universitats europees

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Comissió Europea ha anunciat (28/06/2024) els resultats de la convocatòria Erasmus + de 2024 per a la Iniciativa “Universitats Europees” que dona suport a les aliances d’institucions d’educació superior. Amb els resultats d’avui 14 noves aliances d’universitats europees se sumen a les 50 que ja havien estat seleccionades i rebran 14,4 milions d’euros cadascuna durant un període de quatre anys.

Un total de quatre universitats catalanes i la Universitat de les Illes Balears formen part de les noves aliances. D’aquesta manera la Universitat de Girona forma part de l’Aliança European University for Corss Border Knowledge Sharing; la Universitat Abat Oliva forma part de la European University on AI in Curricula, Smart UniverCity and (Return)Mobility; la UOC de la The learner-centred, inclusive, digital and green Open European University for the strengthening of the European Higher Education Area; i la Universitat de Barcelona de la FOR-EU4ALL – FORum of European Universities for AlLa Universitat de les Illes Balears forma part de la The European University of Islands, Ports and Coastal Territories.

El conjunt de 64 aliances d’Universitats Euroepees abarquen més de 560 institucions d’educació superior de tot tipus, en totes les regions europees.

+++

Nota de premsa completa de la Comissió Europea … clicar aquí 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere