Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

High-Level Closing Plenary de la Cimera Mundial de Diplomàcia Científica a Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Centre de Diplomàcia Científica i Tecnològica de Barcelona presenta el High-Level Closing Plenary de la Cimera Mundial de Diplomàcia Científica a Barcelona, que tindrà lloc el proper divendres, 5 de juliol a partir de les 9:00 a l’Auditori de Barcelona Activa (C/ de la Llacuna, 162, Barcelona).

La Cimera Mundial de Diplomàcia Científica és el fòrum global de trobada entre la ciència, la tecnologia i la diplomàcia per abordar molts dels desafiaments més urgents que el nostre món afronta avui. Els participants i panelistes de la Cimera inclouen investigadors i científics de renom, líders empresarials de les indústries tecnològiques i de les ciències de la vida, guardonats amb el Premi Nobel, representants polítics, ministres i secretaris d’estat de més de 90 països diferents.

Al High-Level Closing Plenary, un esdeveniment exclusiu per als principals actors dels àmbits acadèmic, tecnològic i de les polítiques públiques del nostre país, explorarem l’impacte de la diplomàcia científica i tecnològica per a la pau i el progrés social amb panelistes de primer nivell.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere