Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Catalunya: El Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) publica els resultats de l’Enquesta Sociopolítica amb preguntes sobre educació i immigració

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Aquest, dijous 4 de juliol, ha entrat al Registre d’Estudis d’Opinió (REO) del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) l’Enquesta Sociopolítica 2024-1 amb el número de REO 1098, d’acord amb els terminis que estableix la llei del CEO.

El CEO ha impulsat l’enquesta amb la voluntat de conèixer l’opinió dels catalans i catalanes respecte a qüestions relacionades amb la immigració, com són les relacions entre la població autòctona i la immigrada, els efectes del fenomen migratori, les lleis i polítiques d’immigració i l’educació, i amb l’educació amb preguntes sobre la confiança en el sistema i professorat, el model pedagògic, la segregació escolar i els recursos i les millores en el sistema educatiu.

Aquesta enquesta s’ha realitzat amb la metodologia d’enquesta autoadministrada (push-to-web+paper) a una mostra probabilística i nominal de la població de 16 i més anys resident a Catalunya. La mostra final per a aquest estudi és de 6.767 persones, 5.250 de les quals van respondre en línia (un 77,6%)i les 1.517 restants, en paper (un 22.4%). Amb aquesta estratègia de mostreig, el marge d’error mostral de l’enquesta, per a un nivell de confiança del 95% i sota la hipòtesi de màxima variança (p=q=0,5), el podem aproximar al + 1,19.

El treball de camp de l’enquesta es va realitzar entre el 12 de març i el 19 de maig de 2024. 

L’Enquesta sociopolítica no inclou preguntes sobre intenció de vot ni valoració de líders polítics.

Enquesta … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere