Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Institut Català Internacional per la Pau publica el Manual “Interseccionalitat i polítiques locals de seguretat: un diàleg possible” de Gerard Coll-Planas, Marina Garcia-Castillo i Gloria García-Romeral

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior
L’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) acaba de publicar un manual que recull propostes i casos pràctics per incorporar la perspectiva feminista interseccional a les polítiques locals de seguretat i prevenció. El llibre porta per títol “Interseccionalitat i polítiques locals de seguretat: un diàleg possible”, i els autors són Gerard Coll-Planas, Marina Garcia-Castillo i Gloria García-Romeral. És el número 30 de la col·lecció “Eines de pau, seguretat i justícia” i s’ha publicat en paper i versió PDF en català.  

La interseccionalitat és una proposta del feminisme per tractar de manera integral les desigualtats, tenint en compte diferents variables de raça, gènere, ètnia o classe social. La publicació s’emmarca en el projecte “Incorporació de la perspectiva feminista i interseccional a les polítiques locals de seguretat i prevenció” del Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere (CEIG) de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), subvencionat per l’ICIP.  

Web oficial de l’Institut Català Internacional per la Pau … clicar aquí
Manual complet en pdf … clicar aquí
Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere