Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Taula Rodona a la Universitat Rovira i Virgili: “Terceres llengües a les universitats: present i futur”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Divendres, 5 de juliol – 12.00 h

Sala de graus del campus Catalunya (Avinguda Catalunya, 32, Tarragona)

La Comissió de Política Lingüística de la Universitat Rovira i Virgili organitza la taula rodona “Terceres llengües a les universitats: present i futur”.

És aquest 5 de juliol a les 12.00 h a la sala de graus del campus Catalunya, i també es pot seguir en línia mitjançant l’enllaç següent: Cafè de Llengües: terceres llengües a les universitats.

Hi participaran David Ballabriga i Cases (cap de l’Oficina de Política Lingüística del Departament de Recerca i Universitats), Mar Gutiérrez-Colón (professora agregada del Departament d’Estudis Anglesos i Alemanys de la URV), Joe Hopkins (director del Centre d’Idiomes Moderns de la Universitat Oberta de Catalunya) i Glòria Ferrer Viader (responsable de llengua anglesa del SAID-ICE de la Universitat de Girona). La taula serà moderada per John Bates (coordinador del Servei Lingüístic i de Publicacions de la URV).

L’activitat s’inscriu en el marc del Pla de política lingüística de la URV per al 2023-2026 i servirà per debatre els reptes que hauran d’afrontar les universitats catalanes per seguir responent a les necessitats de les seves comunitats en matèria de terceres llengües.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere