Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Publicat un nou número de RECERCAT, el butlletí governamental de la Recerca a Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Ja es pot accedir a un nou, refrescant i estiuenc número de RECERCAT​, el butlletí governamental de la recerca a Catalunya. ​Accediu al videosumari del número si voleu fer-ne un tast dels continguts més destacats.

Destaquem la notícia dedicada a l’acte de lliurament de la 34a edició dels Premis Nacionals de Recerca​ i els bons resultats de Catalunya​ que compila l’informe Resultats de la participació catalana als ajuts del European Research Council (ERC) del programa Horitzó Europa (2021-2023), publicat per l’Àrea Internacional de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

També ens fem ressò d’un estudi liderat des de la Universitat de Barcelona que replanteja l’origen d’un dels principals corrents oceànics del planeta, el circumpolar antàrtic, i posa en evidència la seva sensibilitat al canvi climàtic. En parlem amb dos dels responsables de la recerca, la catedràtica del Departament de Dinàmica de la Terra i de l’Oceà de la UB, Isabel Cacho, i l’investigador del Grup de Recerca Consolidat en Geociències Marines de la UB Dimitris Evangelinos.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere