Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

País Valencià: Cultura publica les bases per a la selecció de la direcció de l’Institut Valencià d’Art Modern

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Les bases reguladores del procés de selecció i proposta de nomenament per a dirigir l’IVAM han sigut publicades en el DOGV aquest dilluns (08/07/2024)

El termini per a presentar sol·licituds comença aquest pròxim dimarts, 9 de juliol, i es prolongarà durant vint dies hàbils

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport ha publicat les bases del procediment per a la selecció de la direcció de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), tal com arreplega mitjançant una resolució aquest dilluns el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Així, la Resolució de 4 de juliol de 2024, del president de l’Institut Valencià d’Art Modern, desenvolupa les bases reguladores del procés de selecció i proposta de nomenament de la persona que exerceixi la direcció de l’IVAM i estableix els requisits de les persones participants, els terminis i mitjans per a presentar sol·licituds i els criteris i mitjans que es valoraran en les candidatures, entre altres aspectes del procés selectiu.

Les persones interessades poden presentar les seues sol·licituds des d’aquest pròxim dimarts, 9 de juliol, i compten amb un termini de vint dies hàbils des de la publicació de la resolució. La presentació i inscripció s’ha de fer per mitjans electrònics a través d’aquest enllaç.

Juntament amb la gestió ordinària del centre, la persona titular de la direcció de l’IVAM té entre les seues funcions exercir la direcció artística del centre segons els acords en el seu consell rector; preparar el pla anual d’activitats i el manteniment de les relacions protocol·làries i institucionals, entre altres.

Els requisits específics per a accedir al lloc, les característiques del projecte de direcció que han de presentar els candidats, els criteris de selecció i mèrits que es valoraran, així com els altres detalls de la convocatòria estan arreplegats en la resolució publicada en el DOGV (disponible ací).

+++

Fotografia: La façana de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) a València.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere