Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

País Valencià: Justícia i la Universitat Cardenal Herrera-CEU signen un conveni per desenvolupar activitats sobre atenció a les víctimes i accés a la justícia

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La consellera de Justícia i Interior del Govern Valencià Elisa Núñez, ha signat un conveni amb el rector de la Universitat CEU San Pablo, Higinio Marín Pedreño, per desenvolupar activitats relacionades amb l’atenció a víctimes i accés a la justícia, per un import total de 42.000 euros.

El conveni té com a objectiu desenvolupar accions de recerca, informació, formació i difusió en matèria d’assistència jurídica gratuïta, assistència a les víctimes del delicte, ajuts a les víctimes del terrorisme, col·legis professionals, unions de fet, fundacions, associacions, registres i notariat i la relació amb la professió titulada de Gestor Administratiu.

Elisa Núñez ha explicat que “la col·laboració entre la conselleria i les institucions acadèmiques és vital per oferir una justícia que sigui no només accessible, sinó també eficient i de la més alta qualitat”.

En aquest sentit, “aquestes iniciatives formatives i de recerca permetran als professionals del dret adquirir i actualitzar els seus coneixements de manera continuada. Això és indispensable per assegurar que les víctimes, a qui volem situar al centre del sistema, rebin el suport i la protecció que mereixen”, ha destacat la consellera de Justícia.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere