Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Sanitat valenciana, la Universitat Politècnica de València, la Universitat Miguel Hernández i la Universitat Jaume I obren el termini per sol·licitar les ajudes del Programa UniSalut per impulsar projectes de recerca

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Aquesta és la III edició del programa, a través del qual es duen a terme les modalitats d’ajuts per realitzar ‘Accions preparatòries’ i ‘Projectes d’innovació’

El termini de sol·licitud és obert fins el proper 26 de juliol de 2024 a les 14:00 hores i les bases estan disponibles a la web d’UniSalut

L’objectiu és generar sinergies entre els investigadors i els professionals d’aquestes entitats per potenciar projectes de recerca i innovació

La Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (Fisabi) de la Conselleria de Sanitat, la Universitat Politècnica de València (UPV), la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH) i la Universitat Jaume I de Castelló ( UJI) han obert el termini per sol·licitar ajuts de l’edició del programa col·laboratiu UniSalut.

Aquest programa compta amb una convocatòria d’ajuts per al foment de “Accions preparatòries” i per al suport en el desenvolupament de “Projectes d’innovació”. En concret, el termini de presentació de sol·licituds per a ambdues modalitats d’ajuts estarà obert fins al proper 26 de juliol de 2024 a les 14.00 hores.

La convocatòria d’ajudes d’UniSalut preveu els subprogrames següents: POLISABIO (Programa de col·laboració UPV – Fisabio), per al qual es destinaran 140.000 euros; UJISABIO (Programa de col·laboració UJI – Fisabio), dotat d’una quantia de 70.000 euros en ajuts i ILISABIO (Programa de col·laboració UMH – Fisabio), que estarà finançat amb 50.000 euros.

L’objectiu d’UniSalut és generar sinergies entre el personal investigador i els professionals de les quatre entitats per crear projectes de recerca i innovació cientificotècnics orientats cap a temes innovadors, amb atractiu per aconseguir inversió pública i privada de convocatòries nacionals i internacionals d’interès.

El personal participant haurà d’estar vinculat a la UPV, a l’UJI, a la UMH ia centres sanitaris adscrits i conveniats a Fisabio. La sol·licitud es presentarà a través del Portal de Convocatòries de Fundanet de Fisabio, al qual s’accedeix a través del web d’UniSalut, triant el subprograma en què es vol participar.

A la pròpia web d’UniSalut el personal investigador de les quatre entitats pot presentar ininterrompudament les seves idees per a la cerca de possibles socis i pot consultar un llistat on estan recollides totes les idees publicades fins ara i el perfil del soci requerit per a la col·laboració .

Tot i que aquesta és la III edició del programa UniSalut, els tres subprogrames que uneix duen en marxa des de fa més temps. Concretament, POLISABIO des del 2017, UJISABIO des del 2019 i ILISABIO des del 2021.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere